mandag, februar 06, 2006

FAQ

Q: How do I gain culture?

A: Det fins mange måter å tilegne seg kulturell kapital på. Det er nå blitt slik, at kulturverdenen er blitt inndelt i to deler: Sport og kultur. Hva som er størst, avhenger av hvor du er. I Norge er sport en del større enn ting som kan vagt minne om kultur.

Danmark er kjent for sin kultur, men på sportssiden er det bare Brian Laudrup og Anja Andersen som har vært i nærheten av å bevege mer enn to muskler samtidig på imponerende måter, og ikke som en del av en pornografi-film. Kanskje også Bjarne Riis, men heter du Bjarne Riis så får du som fortjent.

Mitt tips til deg er at du melder deg inn i en sportsforening. Praktiser svakt, så det ikke går utover helsa, men finn frem til fellesskapet som eksisterer i alkoholkonsum og suppporter-følelse.[1] Det er ofte kjekkest når alle kler seg i like farger og synger sanger sammen.

Noe som fører meg til min tese om at sport fører til kultur. Fotballsupportere danner TIFO-grupper som har ansvaret for bannere o.l. Her er det mange som er interessert i søm og design som kan leke med grenser, med symboler og holdbarhet i materiale. Sy sammen en brann-logo på et stort rødt flagg, som holder i regnet for 45x2 min. Skriv og komponer egne supporter-sanger. Altså; sport > kultur.

Det fins også noen eksempler som viser at motsatt vei også er mulig, f. eks autografsamler > heia tufte eller politiker > heia tufte, eller dans > dans. Men det kan vi droppe.

Q: What is Vasilovden?

A: Vasilovden er en høytid i Bulgaria som feires den 1. januar som feirer navnet til alle som heter Vassil, Vassilka, Vassilena, Vesselina, Vesselin, Vessela, Vesselka, Vessie, Veska, Vulko.

Q: Do you know what it takes to please a man in bed?

A: Ja, jeg regner med å være kvalifisert til å svare, ettersom jeg er en selv. Det fins flere punkter dere kan prøve:

1) Ta ansvar for din egen orgasme. Menn er lykkelige når de ser at deres partner, mann eller kvinne, nyter akten like mye som dem selv. Kjenn på din egen kropp, og lær deg hva du syns er godt og hva du ikke liker.

2) Oppdag hans erogene soner. Mannens penis er ikke den eneste delen av mannekroppen som liker å bli befølt. Ikke det at kroppsdeler kan tenke. Oppdag om han liker å bli tatt på brystvortene (evt. vortene), rektum, føttene eller øreflippene. Det er ikke alle som har øreflipper, så være kreativ hvis du skulle bli utsatt for et slikt monster.

3) La ham se deg naken. Det er mange som glemmer at sex-akten også er en visuell opplevelse. Ha gjerne lyset på. Husk også at menn i stor grad er mindre kritiske til sin egen kropp enn det kvinner ofte er.[2]

Q: Do I need permission to hide a box?

A: Dette er ofte et spørsmål som blir forbigått av travle A4-mennesker. Som oftest trenger du tillatelse til å gjemme en boks, spesielt hvis det inneholder noe som ikke er ditt eget, eller om det skal gjemmes på et sted som ikke er ditt eget. Ringfinger-regelen er at hvis boksen har noesomhelst å gjøre med andre enn deg, så spør om tillatelse. Hvis det er en hemmelighet, ring pappa.

Q: Where can I see wild carnivorous plants?

A: Kjøttetende planter er ofte nærmere enn du tror. De fins i hvert eneste kontinent, unntatt Sydpolen. De trives ofte i sumpområder, og små innsjøer. De kan også snakke med hunder, og er gode kartografer. Det siste fant jeg på.

------------

Det var min første FAQ. Siden ingen har sendt inn noen spørsmål, så bare fant jeg noen tilfeldige spørsmål på nettet. Ikke lur med å spørre hvis det er noe du lurer på. Skriv enten som kommentar, eller send en epost til dj_nuclearfunk @ hotmail.com

1 kommentar:

Anonym sa...

heia erna !