onsdag, februar 23, 2005

When I Said I Wanted to Be Your Blog

Paris Hilton har blitt hacket!

(Denne linken er ikke trygg, hvis du er på et sted hvor du helst ikke skal se nakenbilder, som f. eks i mors datamaskin, jobb/skole etc.) (Og for guds skyld, ikke klikk på bildene!)

Paris Hilton har greid det igjen. Dvs. absolutt ingenting. Men noen andre har greid å hacke seg inn på mobilen hennes, en av disse fine fancy supermobil-greiene som er så fancy at du kan flytte på høyblokker med de. De er så fancy, at de er dritlett å hacke seg inn på, frigi alle MMS-bildene, opptakene, sms-tekstene, notatene, og ikke minst: ADRESSEBOKEN!

Alle som har minst ett sansesystem som fortsatt fungerer kjenner til Paris Hilton, så mer introduksjon behøves ikke. Heller mer latterliggjøring, med seksuelle undertoner. Nok! Men det som umulig kunne vært et annet tilfelle, er at Paris Hilton hadde flust av kjendiser på adresseboken. Og jepp, det hadde hun. Jeg nevner i fleng:

Gael Garcia Bernal (Elskede Kjøtere, Motorsykkeldagbøkene, Dårlig Oppdragelse)
Ashley Olsen (Den ene av tvillingene med anoreksi-problem)
Eminem (USAs hoffnarr)
Fred Durst (Limp Bizkit)
Ashlee Simpson (Fortjener ikke benevnelse)
Anna Kournikova (Tvilsom tennis-stjerne)
Lindsay Lohan (Mean Girls, tenåringsstjerne)

og ikke minst:

Lil' Jon! (Fyren som skriker til øretrommene forandrer form på USher's "Yeah!")

Lille Jon. Fantastisk å se at en av produsentene og tøffeste karene i hiphop-markedet for tiden har tatt navnet av karakter vi alle kjenner som den store vennlige bamsen som hjelper Robin Hood, en erm... rev.



Siden hackere og nerder alltid ligger foran de fleste som tror de befiner seg i en virkeligere verden med minst 37 skritt, så fikk de fleste kjendisene en mengde ubehagelige oppringinger. Lil' Jon gikk ut i TRL og skrek at folk måtte slutte å ringe ham! HAHAHAHA! For en taper! Hvorfor skal alltid kjendiser jobbe mot å skape en slags parallell verden hvor de er langt vekke ifra en "virkelig" verden, beskyttet fra stalkere og paparazzi? Det er som om de melder seg ut av samfunnet! Imens sitter vi tapere og gjør ikke kjendis-ting, som f. eks ikke bli intervjuet for ingen grunn i det hele tatt, ikke bruke navnet for markedsføringselementer og ikke se totalt dum ut. Jeg tror de bare har det bra ved å bli mobbet, til de store psykiske problemene tar overhånd. For de psykiske problemene er der sikkert allerede. Sånt skjer fort når man melder seg ut av den virkelige verden. Og NEI, det er ikke synd i henne! Trolig så tørker hun ikke sin egen rumpe engang. For et fint samfunns skyld, så må slike verdener ødelegges, dette stinker klasseforskjell på lang vei; de som har fått 15 minutter i rampelyset, og de som må tåle det drittet mesteparten kommer ut med.

De må slutte å klage. De har påført all det vonde som kommer med kjendisstatusen selv. Ta f. eks Moby, en artist som har tjent millioner på å selge millioner av plater, samtidig som han har en distinkt erm... "look" som gjør at han lett blir gjenkjent. Hvorfor klager ikke han? Fordi ingen plager ham! Han lever et nøkternt liv, til tross for millionene, leser bøker og lager musikk. Derfor er det ingen som er idet minste interessert i hva han driver med, fordi det er akkurat det veldig mange andre driver med også.

For mer informasjon

CNN melder om dette
Det gjør også CNET

1 kommentar:

Anonym sa...

de trenger ikke å skape parallell verden.