tirsdag, mars 21, 2006

Apropos.

Som en liten oppfølger til mitt (retoriske) spørsmål (1) ang. junk-mail, så må jeg fortelle om noe jeg nettopp opplevde. Jeg pleier vanligvis å lese emnet på junk-mailene. Av og til skjer det jo det grusomme, at en "skikkelig" mail har forvirret seg inn i junk-mail folderen. Da må man lese emnet, og avsender, for å se om det er noe hvite lam blant alle de sorte får.

Anyway, det pleier å være to ting der. Viagra, og muligheten for å forlenge sin egen penis. Jeg vurderer for øyeblikket begge, men det er annen historie. (2) Anyway, jeg kom over en tittel som fikk meg til å stoppe opp:

pleaselove me

Jeg skjønte jo at dette var bare tull. Jeg skjønte jo at dette var spam, tullemail. Men det var et eller annet der, et eller annet som grep meg inn i beinmargen og rett i nervesenteret. Det er et eller annet med den sammensetningen av bokstaver som rører ved alle kulturelle tulledingsebomsene jeg har oppspart.

pleaselove me

Nei. Jeg vil ikke. Gå hjem. Plag noen andre, ikke plag meg. (jeg kunne ikke la være å åpne den, bare for å se hva som stod)


hi nicelooking viewed apicture ofyou,
iwant to get to now you
my,msn is emily86cam please addme


--------

(1) Kaller det kun retorisk, fordi ingen har kommentert.
(2) Ren løgn fra min side. (or is it?)

1 kommentar:

Torzx sa...

Haha!

Add hun! Stakkars Emily sitter alene å leker med webcamet sitt!
Du kan kanskje redde livet hennes om du adder henne og elsker henne på en øm måte, slik hun fortjener!

Pluss, du er jo nicelooking.